evenementenfotografie

Waarom de moeite nemen een  evenement te organiseren?

Een evenement organiseren kan een prima manier zijn om uw  bedrijf of een nieuwe productlijn onder de aandacht te brengen. De aandacht van uw klanten hoeft u niet te delen met misschien wel honderden andere bedrijven, zoals bij een beurs. De presentatie kan helemaal naar uw eigen idee vormgegeven worden. Het is een perfect moment om de vaste relaties te fêteren, oude relaties nieuw leven in te blazen en op een indringende wijze contacten te leggen met prospects.

Waarom de moeite nemen een fotograaf hiervoor te vragen?

Een evenement op een sfeervolle wijze vastleggen heeft als meerwaarde, dat de foto’s gedeeld kunnen worden met de aanwezige relaties. Daarnaast kan de reportage op social media als Facebook en LinkedIn een hoop aandacht voor uw bedrijf genereren. Uw personeel kan op zijn gemak terugkijken wie er allemaal geweest zijn (en wie niet!!: genereert weer een contactmoment). Tenslotte kan de reportage in een mooi fotoboek nog jarenlang als onderwerp in de zakengesprekken op tafel komen en aandacht en handel met uw relaties tot stand brengen.

Uiteindelijk kost een evenement veel geld en tijd om op poten te zetten. De blijvende herinnering van een goede fotoreportage betekent niets minder dan een grote return on investment: de bestaande relaties vinden het erg fijn om hier op terug te kunnen kijken, extra aandacht in de social media brengt handel en het is een fantastische interne pr, als de werknemers zich op een mooie manier terugzien.

Heeft u interesse naar wat ik voor u en uw evenement kan betekenen? U kunt hier contact nemen met Nico