Services

NICO HERMANS PhotoGraphix is een klein bedrijf, maar een fullservice studio voor industriële en reclamefotografie.

Sinds 1981 wordt in de studio van NICO HERMANS PhotoGraphix gewerkt aan fotoprojecten voor de zakelijke markt. Om de lijnen kort en de klant te ontzorgen wil ik elke mogelijke fotografische vraag van mijn clientele positief kunnen beantwoorden. Dit kan door de enorme ervaring in tal van markten, waarschijnlijk ben ik ook bekend met de uwe, en een uitgebreid netwerk van visuele en marketingspecialisten. “Nee” is geen optie bij mij.

 

Specialismen, waar u bij mij voor kunt aankloppen:

productfotografie

Productfotografie in de studio en op locatie. Doel is het perfect in beeld brengen van uw nieuwe producten, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit nagestreefd wordt. Door een grote technische kennis en creatieve oplossingen wordt hoogstaande fotografie gemaakt met een commercieel gedachte in het achterhoofd. Hierdoor krijgt de foto een uitstraling, die uw product verdient en uw bedrijf nastreeft.

bedrijfsreportages voor bedrijven en instellingen

Zowel bedrijven als consumenten willen weten waarmee ze zaken doen. Een goede  reportage van uw bedrijf brengt u op een sterke wijze onder de aandacht bij uw doelgroep.

interieur- en architectuurfotografie

Een foto van uw bedrijf, winkel of uw interieur trekt publiek, maar het moet dan wel een foto zijn met een sterke compositie en gecontroleerde belichting. Daarin kan ik u zonder problemen in voorzien, zodat u een perfecte presentatie krijgt in uw reclame-uitingen, websites en Social Media. Voor elk gewenst gebruik kan ik u de perfecte beelden aanleveren.

zakelijke portretten voor uw website en socialmediauitingen

Bij een sterke presentatie in de Social Media, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter hoort een sterke representatieve foto. Uw herkenbaarheid als specialist wordt hiermee enorm vergroot. Ik kan u voorzien van de foto’s waarmee u gaat scoren.

digitale beeldbewerking

Om prototypes en producten te perfectioneren beschik ik over een uitgebreid programma van beeldbewerkingsmogelijkheden. Dit gaat van eenvoudig vrijstaand maken van beelden, kleuraanpassingen en montages tot het illustreren van delen of het totale beeld.

fotopresentaties zoals u het wilt

Uw foto’s van producten en diensten kunnen bij beurspresentaties of presentaties in uw bedrijf op tal van manieren, formaten en ondergronden worden aangeboden. Door een hoge kwaliteit van afdrukken en afwerken creëert u meerwaarde bij uw verkoop.