Het Bedrijf

De industriële en reclamefotografie kennen voor Nico Hermans weinig geheimen meer. Creatief en oplossingsgericht denken hebben al vele prachtige reportages opgeleverd, in de studio, maar ook daarbuiten. Architectuur, interieur of bedrijfsreportages, technisch in beeld gebracht of juist heel sfeervol.

Nadat de foto’s zijn genomen, komt het aan op digitale beeldverwerking, waarmee de opnames bewerkt worden tot ze precies aan uw wensen voldoen. Dit betekent werken met kleuraanpassingen, montages, illustraties van ontbrekende onderdelen, het verwijderen van touwtjes, plakband en productiefoutjes, zodat het prototype van uw product volledig in de schijnwerpers gezet kan worden. Dit gebeurt met de meest geavanceerde apparatuur, camera’s en verlichting van de beste kwaliteit.

Bedrijfsreportages ademen de sfeer van uw zaak, uw werknemers en product en komen het best tot hun recht met de meer traditionele industriële fotografie; ideaal ook bijvoorbeeld om een productieproces te fotograferen. Onze 3D service kan onderdeel uitmaken van zo’n totaalplaatje, wanneer u bijvoorbeeld binnen de bedrijfsreportage één of meerdere producten centraal wilt stellen.